Nieuwe filmpjes op youtube

Al vanaf Oktober 2020 mag ik eens per maand een filmpje maken ( als fietsende reporter) voor

Wij maken Dordt. Leuke onderwerpen over het reilen en zeilen in de stad. Korte vrolijke en informatieve filmpjes. Ik verzamel ze op mijn nieuwe Youtube kanaal. Ja ik ga eindelijk mee in de vaart der volkeren haha. Nieuwe website, eigen Youtube kanaal. Nu nog even vertellen hoe je dat kanaal kan vinden…

Ja dat weet ik ook niet, maar misschien heeft de bouwer van deze site het er al op gezet. Het is de moeite waard te bekijken. En als echt nieuwtje, de plannen om een nieuwe cd op te gaan nemen zijn bijna rond. As. vrijdag 23 April hebben we een afspraak bij Bernard Jussen in de oud vertrouwde studio van hem in Tilburg. Ik hou jullie op de hoogte! Kleine impressie van een eerdere cd opname ( cd Solex in 2007) Dus we gaan inmiddels geheel uitgeslapen op naar nieuwe avonturen! Wordt vervolgd.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties