Er even tussenuit

We zijn al weer heel even weg met het kampeerbusje. Geen schokkend spannend nieuw bericht, maar we maken een kleine pas op de plaats. Ik was behoorlijk aangeslagen door het bericht dat het even heel slecht ging met vriend en collega Jan Rot.

Op de een of andere manier brengen al dit soort berichten je wel terug naar een ander soort essentie van het leven. Ik merk dat ik graag de dingen om mij heen wil ordenen en vooral ook afscheid wil gaan nemen van al die overtollige ballast. Het leven gaat niet over het hebben van spullen toch, maar vooral over het hebben van vriendschappen.

Ik ben begonnen met opruimen van mijn kasten. Tijdens een van deze expedities kwam ik mooie foto`s tegen. Dit was een hele fijne die werd gemaakt voor een artikel in de Revue ooit, 30 jaar geleden misschien wel. Er werd aan verschillende cabaretiers gevraagd wat humor voor hen betekende en ook meteen kreeg je een banaan in de handen gedrukt om voor de foto ter illustratie van het artikel daar iets leuks mee te doen. Leuk doen met een banaan… maar goed, de foto werd wel heel erg mooi en ik koester de betere tijden, waar we jong en onaantastbaar waren en al die ellendige ouderdomskwalen nog verder dan de ver van mijn bed show waren. Sterkte lieve vrienden, die worstelen met het ouder worden. Ik denk aan ons allemaal XX

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties