Barre tijden

Waar te beginnen, Je komt er niet onderuit, maar overal waar je kijkt, alle kranten die je open slaat, alle talkshows op tv, alles staan in teken van Corona.

Wij houden onze adem in en hopen dat het nu eindelijk beheersbaar zal zijn in het nieuwe jaar. Genoeg daar over.

Er is zoveel gebeurd de laatste tijden. Walter in het ziekenhuis, ( hij komt hopelijk nu na 3 weken as. vrijdag weer thuis) Heeft naast waarvoor hij het ziekenhuis in ging daar ook corona opgelopen! Hoe gek kan het worden..

Maatje Jan Rot moest zijn prachtige concert dat gepland stond op 2 December in een vet uitverkocht Nieuwe Luxor ook in rook op zien gaan. Ik heb echt met hem te doen ook al houdt hij niet van medelijden. Het is medeleven in dit geval lieve Jan.

We hebben in ieder geval een mooi concert in een kleine setting in de Kleine Komedie met Jan kunnen doen. Dat was een hartverwarmend mooie avond.

Trye out in Studio de Bakkerij

Nu maar even niet meer over wat we niet hebben kunnen doen afgelopen tijd en komende weken, maar wat we wel hebben gedaan.

Een meer dan schitterend concert voor een zo goed als uitverkocht Wennekerpand in Schiedam waar Joris Lutz en Ernst de Corte onze gast waren.

Als je de kans krijgt Ernst te gaan zien… DOEN!

Een heel mooie laatste van het seizoen Kunstmin Live gedaan in Schouwburg Kunstmin. Onze hoofdgast was Han Peekel. Het was een hartverwarmend mooie avond.

Er is een mooi boek uitgekomen, geschreven door Patrick van den Hanenberg -Klein theater, Groot Hart-

Daar heb ik ook een paar maanden werk in zitten. Heb hem geholpen aan onnoemelijk veel adressen van kleine theaters in Nederland met veel kleine anekdotes die daarbij hoorden. Hij heeft er een aantal van opgenomen in zijn boek en ik ben trots dat ik op de achtergrond een bijdrage heb kunnen leveren. Ga er naar op zoek, het is de moeite waard! ( en betaalbaar)

En natuurlijk mijn 2 koren, het Dordts Dames en Herenkoor en het Dagkoor. Daar ben ik mee gestart eind September nadat ik tijden de corona vanaf Oktober 2020 tot zomer 2021 alle muziek voor ze heb genoteerd, nieuwe dingen gearrangeerd en alles in musescore gezet ( zodat je het ook kan afspelen en hele nette bladmuziek kunt uitprinten) Ik ben trots en hoop dat we in het nieuwe jaar weer lekker verder kunnen zingen. Mijn plan om nog een koor op te gaan zetten in Dordrecht is ook nog steeds aanwezig. Een canonkoor, dus als je dit leest en denkt… ( ik hoor het wel)

Ik wens iedereen een goeie Decembermaand toe. Niet teveel piekeren, maar doe iets moois met de vrije tijd die je nu misschien ineens ongevraagd wel hebt.

xx Marjolein

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties